Online Films Kijken Met Nederlandse Ondertiteling

Online films kijken met nederlandse ondertiteling is simpel. Heb je even 10 minuten?  Heb je een windows pc, laptop, android phone of box? Dan heb je geluk. Dus wacht niet langer en lees verder.

Online Films Kijken Met Nederlandse Ondertiteling Is Streamen.

Streamen is een techniek die online video’s doorgeeft. Wij gebruiken Kodi en Addons om dit te doen. Een addon is een app die je binnen kodi gratis kan installeren. Hiermee krijg je toegang tot alles. Je kan films, series, sport, live tv, buitenlandse tv, replays en veel meer kijken.

Online Films Kijken Met Nederlandse Ondertiteling Via Opensubtitles.

Kodi 17 NL Subs downloaden en instellen.

Films kijken met nederlandse ondertiteling kan simpel via Opensubtitles.

Stel je hebt een film of serie aangezet. Je kan de ondertiteling handmatig zoeken of automatisch laten downloaden. Opensubtitles is een website waar vrijwilligers films en series vertalen. Dit betekend dat nieuwe films en series niet meteen beschikbaar zullen zijn. Je moet meestal 1 of 2 weken wachten. Engelse ondertiteling is vrijwel direct te gebruiken.

Handmatig Downloaden

Zo heb je ook addons voor sport en live tv. Kodi heeft een eigen repo met addons. Een repo is de plek online waar addons bewaard worden. Om toegang tot addons te krijgen zal je eerst de repo moeten downloaden. Je download geen films. Het is alleen een app die je moet installeren. Zonder de app geen films en series.

Online Films Kijken Met Nederlandse Ondertiteling Is Nu Best Simpel. Gebruik De XVBMC REPO!

XvBMC Repo Downloaden!

Nederlandse Ondertiteling Services Downloaden

Deze services zijn ook onderdeel van de Kodi repo. Dat betekend dat ze ook daar te vinden zijn. Hier heb je een andere uitleg hoe dit te installeren. Ik haal deze ondertiteling services uit de  Xvbmc repo. De Xvbmc repo  kan jij simpel en gratis binnen kodi installeren. Dit is een repo van mensen die niks met kodi te maken hebben. Deze kan jij dan binnen kodi installeren om toegang tot alle films en series addons te krijgen.