Hoe Kodi NL Ondertiteling Toevoegen

Hoe Kodi NL Ondertiteling Toevoegen

KODI NL ONDERTITELING TOEVOEGEN IS NIET MOEILIJK

Kodi nl ondertiteling installeren is niet moeilijk. Hiervoor gaan we de Xvbmc repo gebruiken. Als eerste ga je de repo toevoegen via bestandsbeheer. Daarna de repo installeren via zipbestand. In de xvbmc repo zie je een tab genaamd SUBTITLES. Open deze en je vind meerdere ondertiteling services. De beste is Opensubtitles maar je kan ook Podnapisi en Subscene gebruiken.

KODI NL ONDERTITELING ADDONS

Wil je alvast de Handleiding over hoe je de beste nl ondertiteling addons kan downloaden, configureren en gebruiken? Open de link en volg de stappen. Hier zie je Kodi 17 in actie. In de ondertiteling video zie je wat de beste ondertiteling addons zijn en waar je deze kan downloaden. Volg de stappen in de video en je bent zo klaar. In de video zie je ook hoe ik de video addon configureer. Binnen sommige kodi video addons kan je via instellingen een aantal dingen aanpassen. Je kan bv de addon instellen om automatisch de nederlandse ondertiteling te downloaden. 

KODI NL ONDERTITELING WERKT NIET

Film of serie gestart en je ziet meteen een error. De nl ondertiteling werkt niet. Wat nu? Ik raad je toch aan om geduld te hebben. Er zijn dingen die je niet zomaar kan oplossen. Ik gebruik 3 services om de nl ondertiteling te downloaden. Als 1 een error geeft probeer ik een andere. Mijn favoriete service is opensubtitles. Normaal moet je hiervoor op de site inloggen maar binnen de xvbmc repo heb je een versie waar dit niet nodig is. Dit is ook de opensubtitles die ik in de video installeer.

BESTE KODI NL ONDERTITELING SERVICES

Wat zijn nou de beste kodi nl ondertiteling service? Dat is zonder twijfel opensubtitles. Dit is een website waar vrijwilligers films en series vertalen. Deze titels kunnen wij dan gratis gebruiken. Hulde aan deze mensen die soms uren bezig zijn. Op de opensubtitles website kan je gratis een account maken. Deze account gegevens kan je dan binnen de kodi addon instellen. Dit is een optie want met de xvbmc versie hoeft dat niet meer. Beste sites voor nl ondertiteling zijn: Opensubtitles, Subscene en Podnapisi. Gratis accounts kan je op opensubtitles en podnapisi maken. 

KODI NL ONDERTIELING AUTOMATISCH DOWNLOADEN

Ja ook dit is mogelijk. Hiervoor gebruik ik de Autosubs addon. Dit is een programma addon die het mogelijk maakt om de ondertiteling automatisch te downloaden. De meeste addons hebben deze optie al ingebouwd. Deze kan je dan via de bovenste methode uit de ondertiteling video aanzetten. Dit kan per addon. Er zijn ook addons die deze optie niet hebben. Hiervoor gebruik ik dan de autosubs addon. Deze kan je simpel zoeken en downloaden. Ga naar de addon browser en klik op zoeken. Zoek nu “Autosubs“. Er gaat dan een nieuwe lijst open. Open autosubs en klik om te installeren. Daarna klik je op configureren. Hier kan je dan de Dutch (Nederlandse) taal instellen.

FILM VIA KODI GEVONDEN MAAR IS DE NL ONDERTITELING AL AANWEZIG?

Binnen kodi is er geen functie om van te voren te checken of de ondertiteling al gemaakt is. Dit moet op een andere manier. Ik gebruik altijd de opensubtitles website. Hier zie je alle nieuwe ondertitelings. De aanbevolen ondertitelings zijn ook handig. Dit was alles wat betreft kodi nl ondertiteling en autosubs toevoegen. Heb je nog vragen? Laat en reactie achter. Heb je de andere pagina’s op online films kijken gezien? Check ze even. Je zal veel handige tips vinden. Veel kijk plezier.

 

Een reactie plaatsen