Kodi NL Handleiding Voor Windows

Kodi NL Handleiding Voor Windows

KODI NL HANDLEIDING

Ben je opzoek naar een KODI NL HANDLEIDING voor windows? XBMC (vroeger bekend als Xbox Media Center) heet tegenwoordig Kodi. Dit betekend: Kernless Operating Desktop Interface, een mediacenter wat compatibel is met verschillende besturingssystemen. Dit programma was oorspronkelijk voor de Microsoft XBOX, maar is er inmiddels ook voor o.a. Android, Windows, Apple, Linux. Xbmc ondersteunt zeer veel multimediaformaten en beschikt over zeer overzichtelijke functionaliteit: Afspeellijsten, Audiovisualisaties, Dia / Foto presentaties en zelfs het weer. Heb je een windows pc? Of een android box of telefoon? Lees dan verder. 

KODI NL HANDLEIDING VOOR WINDOWS OF ANDROID?

Leer hier hoe je deze gratis kan downloaden. Momenteel zitten we op versie 17.5 KRYPTON. Deze kan je zonder problemen downloaden en gebruiken. Wil je de nieuwste versie proberen? 

Kodi 17.4 voor Windows of Android Downloaden

KODI NL HANDLEIDING VOOR ANDROID 4.4.2 BOXEN

Ebmc is een fork speciaal gemaakt voor boxen met android 4.4.2. De normale Krypton 17.4 zal op deze boxen niet werken. Normaal kan je geen kodi 17 op deze boxen gebruiken maar deze jongens hebben daar een oplossing voor gemaakt. Zij hebben een copy gemaakt die wel op versie 4.4.2 werkt. Wij hebben het zelf op een android tv box (M8s) geprobeerd en werkt als een trein. 

Ebmc 17.3 voor Android Downloaden

KODI NL HANDLEIDING VOOR NL ONDERTITELING

Kodi of Ebmc geinstalleerd? De volgende stap is de nederlandse ondertiteling installeren. Wij gebruiken opensubtitles. Dit is een website waar vrijwilligers films en series vertalen. Verwacht daarom niet dat nederlandse ondertiteling direct beschikbaar zijn. Zie video voor meer instructies.
Nederlandse Ondertiteling installeren

Wat zijn nou de beste kodi nl en buitenlandse addon voor films en series?

Wil je NL films op youtube kijken?
Wat zijn de beste nederlandse addons
Top Addons voor Films en Series
NL Live Sport Tips
Beste Live TV Online

KODI NL BEGINNERS HANDLEIDING

Xvbmc wizards gebruiken om alles automatisch te installeren. Je hebt alleen een nieuwe installatie van Xbmc 17.4 nodig. Met een Xvbmc wizard ben je binnen 10 minuten klaar om films te kijken.
XvBMC – NL Wizards installeren

 Youtube is een leuke plek om meer te leren.  Volg ons en je bent binnen 10 minuten klaar met je installatie. Lukt het niet? Heb je een facebook account? Kom gezellig langs op facebook. Wij hebben daar meerdere groepen met leden die je altijd kunnen helpen. Meld je aan, stel een vraag of gebruik de zoekfunctie van de groep en je hebt zo een antwoord.

https://www.facebook.com/filmskijkenzonderdownloaden/
https://www.facebook.com/groups/XvBMCnederland/

Een reactie plaatsen