Top 10 Trending Tv Series Online Kijken

Top 10 Trending Tv Series Online Kijken

Dit zijn mijn Top 10 Trending Tv Series online.

Wil je echt weten wat mijn top 10 trending tv series online zijn? Nieuwe tv series komen maandelijks uit Amerika en ze lijken ook nog eens ieder jaar beter te worden. Samengevat hebben we de afgelopen jaar veel nieuwe series mogen bekijken. Was tv vroeger nog iets voor slechte acteurs, tegenwoordig staan alle top acteurs in de rij om in een serie te spelen. In 2017 hadden we niet alleen  Netflix, Hbo en Amazon maar ook andere buitenlandse leuke series. Hier heb je mijn top 10 trending tv series online die je zeker in januari 2018 moet bekijken. Deze kan je echt niet missen. Hier heb je alvast de eerste 5 trending tv series online van 2017. 

Star Trek: Discovery

Tien jaar voor Kirk, Spock en The Enterprise hadden we Discovery. Een van de populairste tv series keert na 50 jaar terug met een nieuwe schip, personages en missies. Net als The Enterprise buitenaardse leven in het heelal zocht, is Discovery nu ook opzoek naar antwoorden. Welke vreemde dingen krijgen we nu allemaal te zien. 

Marvel’s The Punisher

In de eerste plaatst wil ik even melden dat deze serie wel wat bruut is. Een voormalige Marinier neemt het op zich om de criminelen te vermoorden die hem pijn hebben gedaan. Voordat hij het weet word hij meegezogen in een militaire Conspiracy zoals ze in Amerika dat kennen. Let op!. Ben je niet van het onnodige bloed vergiet? Scroll verder en sla The Punisher maar over. 

Mindhunter

Een Agent in de Elite Serial Crime Unit van de FBI ontwikkelt profile technieken waarmee je seriemoordenaars en verkrachters kan herkennen. Deze mensen hebben bepaalde allemaal een bepaalde manier van gedragen en met deze technieken kan je ze herkennen. Kruip nu in de gedachten van zieke mensen die onwerkelijke moorden hebben gepleegd. 

The Good Doctor

Een jonge chirurg met Savant-syndroom wordt aangenomen in de chirurgische afdeling van 1 van de beste ziekenhuizen in Amerika. Deze gozer is perfect als chirurg alleen heeft hij 1 klein probleem. Hij kan niet met andere mensen omgaan. De vraag is of dit nodig is om een goed chirurg te kunnen zijn. Ik denk van niet maar je moet de serie zelf even bekijken. Echt geweldig. 

Dark

Een vermist kind zorgt ervoor dat 4 gezinnen elkaar helpen. Wat deze gezinnen niet konden weten is dat dit niet de eerste kind is die verloren gaat in dit kleine stadje. Dit stadje in duitsland heeft bijzonder veel geheimen. Dit is een echte duitse triller. 

De Nummer 1 Android Tv Box Nvidia Shield X1 processor  4K / Netflix 1080p / DTS X Surround. 

Top 10 trending series online. Laatste 5 series!

The Orville

Volg de bemanning van het niet zo goed functionerende verkenningschip The Orville. Deze serie speelt zich af in het jaar 2317. Het is echt gaaf om te zien dat we na zoveel jaar nog kunnen lachen. De onderwerpen zijn anders en de personages zijn lachen. 

The Mick

Mackenzie “Mickey” Murphy is niet je typische huisvrouw. Ze rookt en is niet vies van een feesje. Door criminele handelingen van haar zus moet zij nu op de kinderen letten. Dit doet ze samen met de hylarische Alma. 1 ding weet Mickey meteen. Kinderen zijn niet zo leuk. 

Cardinal

Detective John Cardinal probeert het mysterie rond de vermissing van een 13 jarige meisje wiens lichaam in een verlaten mijn ontdekt. Tegelijkertijd wordt hij onderzocht door zijn nieuwe partner, Lise Delorme. Zij weet echter niet van ophouden. Al met al een spannende serie. 

Mary Kills People

Dr. Mary Harris is een alleenstaande moeder en arts maar in de avonden wordt ze gezien als een Engels des dood. Terminale zieke patienten kunnen tegen een betaling van 20.000 dollar op een rustige, pijnloze manier sterven. Tot nu toe is het Mary gelukt om anoniem te blijven. Dit gaat snel veranderen want het bedrijfsleven is booming en haar dubbelleven wordt ingewikkeld. Wanneer haar wereld kleiner word, realiseert Mary zich dat ze harder moet spelen wil ze actief blijven in het moordspel. 

Wisdom of the Crowd

Een Tech genie maakt een morderne crowd sourcing app om de moord op zijn dochter op te lossen. Wat hij niet weet is dat deze app straks een grote hit wordt en miljoenen mensen dit gaan gebruiken. Neem een kijkje in de wereld van de hackers en software gekken. Een top aanrader. 

Dit waren dus mijn top 10 trending tv series online. Er zijn 2 manieren om deze te bekijken. Optie 1 is Kodi installeren. Optie 2 is natuurlijk de nummer 1 gratis website online. Kijk alles via Flixtor

Like en deel de pagina als je deze series ook vind. Wij zullen in de toekomst meer van dit soort top 10 trending tv series lijst online plaatsen. De volgende zal zijn de Top 10 trending politie tv series online van 2017 of de Top 10 trending tv series van 2016. Welke wil je hebben? Laat een reactie achter.

Een reactie plaatsen