Xvbmc Repo Downloaden Doe Je Zo

Xvbmc Repo Downloaden Doe Je Zo

XvBMC Repo Downloaden

XvBMC Repo voor Kodi downloaden doe je zo. Bekijk de video en krijg toegang tot 1 van de leukste nederlandse repos die je binnen kodi kan gebruiken. Wil je altijd up to date blijven met alle kodi nieuws, tips, addons en repos? Abboneer je nu op de  XvBMC nederland facebook pagina. Lid worden van de Facebook groep is gratis. Fake facebook accounts worden geweigerd. Was je ook opzoek naar Live tv? Ik bedoel dan nederlandse live tv? Nou gratis is niet stabiel. Ik zou er niet aan beginnen. Werkt nooit goed.

XvBMC Repo Addon Depot

Xvbmc Addon Depot? Wat is dat? De naam zegt het al. Het is een repos depot. Dus een plek waar andere repos (addons) bewaard worden. Sommige buitenlandse repos hebben ook een addon depot. Na installatie van repos moet je altijd even checken of ze ook een addon depot hebben. De meeste hebben dit wel maar sommige zijn leeg. Installeer de NoobsandNerds repo en ook die hebben een addon depot. Hier heb je alvast een voorbeeld van de Xvbmc addon depot op youtube.

Hoe Download je de Xvbmc Repo Binnen Kodi

1. Repo downloaden en goed bewaren. Niet uitpakken!
2. Systeem – addons – add-ons installeren m.b.v zipbestand.
3. Systeem – addons – Installeer van repository

 Xvbmc Repo Downloaden voor Kodi 17.

KODI 17 downloaden voor Windows of Android

Xvbmc NL Wizard

Wat is een Xvbmc NL Wizard? Binnen de kodi wereld zal je woorden als Video addons, programma addons en muziek addons tegenkomen. Dit zijn apps die andere mensen speciaal voor kodi hebben gemaakt. Addons (apps) waarmee je films en series kan kijken noemen we een video addon. Addons waarmee je alleen muziek kan beluiteren zijn natuurlijk muziek addons. De Xvbmc NL Wizard is een programma addon. Een addon voor beginners. Wil je deze wizard gebruiken?

Alles in 1 NL Xvbmc Repo